Oferta săptămînii (1): 2 x Apocalipsa la 50 lei

De azi şi pînă la sfîrşitul acestui an, fiecare săptămînă vă va aduce o ofertă specială.

Cea dintîi – valabilă în săptămîna 29 octombrie – 5 decembrie – se referă la două romane care s-au bucurat de succes în rîndul cititorilor la Gaudeamus: cele două volume apărute în seria Cronicile Apocalipsei: Supravieţuitorul de Simon Spurrier şi Vindecătoarea de Rebecca Levene. Acestea vor putea fi achiziţionate „la pachet” la preţul de numai 44 lei (adică exact 50 lei inclusiv taxele poştale). Tot ce trebuie să faceţi este să ne scrieţi pe adresa de mai jos sau să plasaţi comanda dumneavoastră aici, precizînd că e vorba de „oferta săptămînii”. Vă aşteptăm şi vă garantez că nu veţi regreta alegerea făcută.

…Şi, ca să vă convingeţi că merită, cu un click aici puteţi citi un fragment din romanul Vindecătoarea, în traducerea excelentă a Onei Frantz.

Reclame

20 de gânduri despre &8222;Oferta săptămînii (1): 2 x Apocalipsa la 50 lei&8221;

  1. @doru: are. s-a adunat o carutza de comenzi in perioada tirgului si le onoram in ordinea sosirii. in plus, mai avem de expediat si abonamentele la galileo. iar ala care face pachetele si le expediaza e unul singur, aka subsemnatul. cred ca azi sau cel tirziu miine iti vine rindul la expediere. cu scuzele de rigoare, desigur.

  2. Scuze de offtopicul grosolan, dar numai la mine apare chestia asta: „Fatal error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/revistag/public_html/wp-content/themes/SM/comments27.php on line 72”

    …in locul in care ar trebui sa fie butonul „adauga un comentariu”, pe site-ul Galileo?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s