O nouă apariţie în seria Metatext

Millennium Books are plăcerea de a vă anunţa apariţia în seria Metatext (pe care o editează împreună cu bunii colegi de la Editura Stef din Iaşi) a unui nou volum. Este vorba de Alternative critice de Cătălin Badea-Gheracostea, care însumează publicistica şi eseurile referitoare la literatura SF a criticului şi eseistului braşovean.

Cătălin Badea-Gheracostea s-a născut la 10 septembrie 1968 la Brașov. A absolvit filologia la Universitatea Transilvania din Brașov cu teza „Morfologia și tipologia SF-ului românesc din 1980 și pînă astăzi“ (text inclus în volumul Alternative critice). A fost directorul revistei Lumi Virtuale (varianta ei pe hîrtie). Este membru în juriul care acordă premiile Vladimir Colin.

Volumul, care numără 384 pagini şi costă 35 lei, poate fi comandat aici. În seria Metatext coeditată de Millennium Books şi Editura Stef a mai apărut cartea lui Florin Pîtea: Art Wasn’t Quite Crime: The Context, Themes and Consequences of (Post-)Cyberpunk Fiction.

Reclame

7 gânduri despre &8222;O nouă apariţie în seria Metatext&8221;

  1. Draga Ursule,
    E minunat ca scoti carti de critica sf. Poate ar fi bine daca pe site-ul editurii ar fi si cateva informatii legate de cartile noi (de exemplu, in cazul de fata, cateva cuvinte si eventual cuprinsul, sa vedem despre ce este vorba).
    Din pacate am si o mare bila neagra pe care trebuie sa ti-o acord. Ma refer la numarul al doilea din revista Galileo care nici astazi nu a ajuns la mine, desi sunt abonat la ea. Mi se pare cam aiurea ca oricine sa poata avea acces la aceasta revista inca din 18 noiembrie, de la targul Gaudeamus, iar ABONATII sa nu o primeasca nici dupa o luna. Dupa targ am facut o comanda la Nemira si a ajuns intr-o saptamana si una la Tritonic si a ajuns dupa 3 zile. Chiar asa de multe comenzi ai avut dupa targ incat nu le-ai putut onora dupa o luna? Mai multe comenzi decat cele doua edituri? Sau ele au mai multi angajati care se ocupa de asta? Te rog sa nu uiti ca in toata lumea si in toate domeniile (de la ziare la intrarea pe stadioanele de fotbal) ABONATII au prioritate. Nu cred ca esti atat de cinic incat sa consideri comenzile noi la carti prioritare abonamentelor (pentru ca ele aduc bani de la cumparatori, pe cand la abonamente banii au intrat demult in contul editurii). Atunci care este explicatia pentru aceasta intarziere uriasa (cel putin o luna, in conditiile in care un pachet de la Satu Mare ajunge prin Posta Romana la Cluj-Napoca in doua zile)?
    Toate cele bune, sa nu crezi ca m-ai pierdut de client, insa cred ca nelamurirea mea este normala.

    PS: Daca as fi rau as aminti de faptul ca a durat o jumatate de an pana a aparut numarul al doilea , in conditiile in care ne-ai promis o revista trimestriala, dar cum nu sunt rau, n-o sa spun asta 🙂

  2. @keeper: cu umilinta recunosc intirzierea cu care s-au trimis abonamentele, insa de la noi au plecat ultimele inca de saptamina trecuta. prin urmare, ar cam fi trebuit sa ajunga… sper ca o lectura placuta sa compenseze intrucitva intirzierea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s