Oferta săptămînii (4): 2 x Millennium + Galileo = 50 lei

Cea de-a patra ofertă specială a lunii  – valabilă în săptămîna 20-26 decembrie – se referă la două volume care au fost foarte bine primite de publicul cititor şi de critică deopotrivă: cele două antologii din seria Millennium, apărute în 2009 – plus, ca bonus din partea noastră, numărul 1 al revistei Galileo. Acestea vor putea fi achiziţionate „la pachet” la preţul de numai 44 lei (adică exact 50 lei inclusiv taxele poştale). Tot ce trebuie să faceţi este să ne scrieţi pe adresa de mai jos sau să plasaţi comanda dumneavoastră aici, precizînd că e vorba de „oferta săptămînii”. Vă aşteptăm şi vă garantez că nu veţi regreta alegerea făcută.

Ca să vă convingeţi că e o investiţie care merită făcută, citiţi aici o recenzie a Biancăi Burţa-Cernat, scrisă la numai cîteva zile de la apariţia antologiei Millennium 1.

5 comentarii la „Oferta săptămînii (4): 2 x Millennium + Galileo = 50 lei

  1. Pingback: Millennium Books: ofera săptămînii « Colierul de perle al bunicii

  2. Pingback: Millennium Books: oferta săptămînii « Colierul de perle al bunicii

  3. Nici acum nu am primit nr.2 din Galileo. Sincer, deja incepe sa mi se para bataie de joc. Sau poate s-a intamplat ceva cu comanda mea? Astept lamuriri.

  4. @catro: chiar ieri mi s-a intors un plic cu Galileo (nu al tau). e foarte posibil sa se fi ratacit si al tau, dar, daca-i asa, ti-l vom retrimite. ai intrebat la posta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s