Lansare ALTERNATIVE CRITICE

Dacă sînteţi din Braşov sau vă aflaţi din întîmplare în oraşul de obîrşie al Lumilor Virtuale (online şi tipărite deopotrivă), nu rataţi azi lansarea volumului de publicistică Alternative critice semnat de Cătălin Badea-Gheracostea. Evenimentul va avea loc la ora 16.30 la librăria Okian din strada Mureşenilor nr.11, iar despre carte vor vorbi Andrei Bodiu, Adrian Lăcătuş şi Mihai Ignat, alături de autorul însuşi, care va acorda autografe.

Volumul Alternative critice a apărut săptămîna trecută în seria Metatext editată de Millennium în colaborare cu partenerii noştri de la editura ieşeană Stef. Cartea, care numără 384 de pagini şi costă 35 lei, poate fi comandată aici.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Lansare ALTERNATIVE CRITICE&8221;

  1. -hai sa fiu primul (pe blog)care va ureaza Craciun fericit si sarbatori cat mai distractive !! tot ce va doriti sa se implineasca 100% si tot ce isi doresc fanii,macar 10%,:-))!!
    -am gasit blogul dupa ce am cumparat Supravietuitorul dintr-o librarie si am cautat pe net Millenniumpress/books ca sa vad ce mai aveti „in vitrina”,si acum face parte din rutina zilnica de pe net
    -sper ca anul viitor veti mai avea cel putin 2 surprize pt.fani,de genul actiune+ceva umor(in stilul lui Scalzi,de exemplu)astea ma intereseaza pe mine,caci ,pt.a „pierde”timpul cu o carte,renunt la a viziona seriale/filme,a ma juca pe consola,a petrece timp cu prietena mea (in ordinea asta,:-))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s