Experiment

Am descoperit făcînd ordine prin bibliotecă un exemplar din antologia NEW WEIRD a soţilor VanderMeer, ediţia 2008 de la Millennium Press, cu autografele ambilor editori. M-am gîndit că ar fi interesant să vedem în ce măsură acesta i-ar interesa pe colecţionarii de la noi. Prin urmare, îl voi scoate la licitaţie. Preţul de pornire este de 100 lei. Licitaţia este deschisă pînă vineri, 28 ianuarie, la ora 20. Puteţi face ofertele în secţiunea de comentarii a acestei însemnări.

În cazul în care iniţiativa asta va stîrni interes, să ştiţi că mai am cîteva rarităţi în bibliotecă şi sînt dispus să mă despart de ele.

Aşadar… Primul preţ e de 100 lei. Cine oferă 100 lei? Cine dă mai mult?

Reclame

16 gânduri despre &8222;Experiment&8221;

 1. Asta mai bine o puneai ca premiu la un viitor concurs, dar unul mai greu decat cel cu coperta de acum cateva zile.
  Si unul care eventual sa dureze mai multe zile.

 2. @bear -buna seara, postez si eu un comentariu adresat aspoiului pe care nu mi l-a aprobat pe Cititorsf la postul -Black f-ing monday-(daca doriti sa-l stergeti,e dreptul dv.)
  @aspoiu.
  -„why sooo seriooous and angry ??? vrem un poll !! vrem un poll !! (vrem,la plural,pt.ca am mai multe personalitati ,si toate vocile pe care le aud s-au unit si-mi soptesc la unison ca vor sa voteze ceva,orice, sf/f !!:-))”
  -nu sunt fanul nimanui , dar,cum imi place stilul lui Scalzi , nu inteleg cum de ti-ai pierdut simtul umorului in asa masura incat sa-l consideri un cacat !!:-(

 3. hans, respira adanc. Ti-am aprobat comentariul la cateva minute dupa ce l-ai postat. Invata sa dai refresh inainte sa te enervezi pe alte bloguri.

 4. @Hans,

  Da, a fost akismetu’. Din pacate nu am timp sa monitorizez ce pune respectivul in gramada de spam. Acum a fost cu noroc ca ti-am vazut mesajul de aici inainte sa apasa „delete all”. Cred ca ajuns la spam din cauza prea multor ? si !.
  Legat de Scalzi, am zis de romanul ala ca e un cacat, nu de el ca persoana (el ca persoana a devenit un mic troll). Iar treaba cu cacatul este relativa, si o sa-ti ofer o analogie:
  Boc de exemplu ar putea fi un primar mediocru spre bun pentru un mic sat din jurul Caracalului, dar ca prim ministru este un cacat de prim ministru.
  Asa cu romanul ala, este agreabil, dar cind ii pui eticheta de „cel mai bun roman SF al decadei” devine un cacat cu motz…

 5. bun exemplul cu boc. clujenii l-au regretat cind s-a dus la bucuresti, daca bine mi-aduc aminte. mai ales ca nu aveau ca termen de comparatie decit un funar. un boc prea mic pentru un post prea mare… speaking of which, citii la un amic un banc privind geneza lui boc: „cum a aparut boc? a fost gasit intr-un ou kinder!” 😀

 6. @cititorsf – multumesc pt.aprobare,acum pot dormi si eu linistit stiind ca mi-am exprimat opinia(caci pt. asta a luptat lumea in decembrie ’89,ca sa zic asa !):-)
  @jen -sper ca ti-ai pus si-o mana in sold cand tastai „Invata sa dai refresh inainte sa te enervezi” ca sa fii tzatza pana la capat sau trebuie sa-ti schimbi dioptriile !! iar cu respiratul adanc,as vrea sa pot sa o fac dar ,din pacate,nu sunt Darth Vader !!

 7. @jen -sunt fericit in momentul acesta, ,dar nu din cauza imaginii pe care o descrii asa plastic !! 🙂
  -trollin’,trollin’,down the street,smokin’ weed and talkin’shit ..
  -Ooo,there’s something shinyyyy not far from here…bye-bye !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s