Mai sînt cîteva ore…

…pînă cînd povestea poveştii lui Mike Haulică din antologia Steampunk: A doua revoluţie editată de Adrian Crăciun va apărea pe Galileo Online, cel de-al treilea episod al seriei The Making of Steampunk.ro, după episoadele semnate de George Lazăr şi Florin Pîtea.

Mike scrie frumos chiar şi cînd scrie despre scris… iar pentru mine asta e o certitudine, orice-ar spune sau scrie o potaie sau alta. Citiţi povestea poveştii lui. E o mărturie despre cît de aventuroasă şi de pasionantă e scrierea unui text literar. Citindu-i povestea la prima mînă, îmi doream să nu se mai termine. Şi vă invidiez că abia urmează să o descoperiţi.

Am citit în comentariile de la unul dintre episoadele precedente o sugestie interesantă (merci, Jeje!): să facem o carte din aceste poveşti ale poveştilor. Ei bine, o carte nu va fi… dar o broşură tot vom face. Am un weekend întreg în faţă ca să mă gîndesc la asta.

Pînă una-alta, aici aflaţi cum puteţi trimite o pre-comandă pentru a fi între cei dintîi care vor citi volumul.

Later edit: Articolul lui Mike a apărut, poate fi citit aici.

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Mai sînt cîteva ore…&8221;

  1. Ca sa ajungi sa publici o brosura cu povesti ale povestilor – asta ar insemna ca antologia este fenomenal de buna, re-vo-lu-ti-o-na-ra. Este? :b

  2. Sau poate că editorul consideră că broșura ar putea fi interesantă, ca și antologia. Sau ca orice altă carte pe care a publicat-o. Oare un editor consideră toate cărțile pe care le publcă revoluționare?

  3. @Doru – cred ca proiectul Galileo gandit sa apara trimestrial este putin cam ambitios. Mai corect ar fi fost ca aparitia revistei sa fie semestriala, eventual cu un numar mai mare de pagini.Din ce am vazut editura isi concentreaza eforturile in jurul celor doua targuri de carte :Bookfest-ul din vara si Gaudeamus-ul din toamna. Toate aparitiile se invart in jurul celor doua evenimente plus – minus una ,doua luni inainte.Lista de asteptari din partea cititorilor este foarte mare iar ferestrele de aparitie sunt foarte inguste si de aceea cred ca o prioritizare a proiectelor deja incepute este mai mult dacat asteptata de catre fanii editurii.

  4. Pingback: Săptămîna SF (27)

  5. Nu ar fi fost rau nici daca aceste episoade „Making of” ar fi fost incluse in antologie, fiecare povestire ar fi avut ca introducere aceste making of. S-a mai vazut asta si pe la alte antologii, colectii de povestiri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s