Sînt un tătic mîndru

Junioara a participat sîmbătă la concursul de matematică Năstăsescu, etapa pe judeţ, un soi de olimpiadă la care au voie să participe elevi de la clasa a II-a în sus. Cu mîndrie paternă fără margini, vă anunţ că s-au afişat ieri rezultatele, iar Ştefana a obţinut punctajul maxim, de 100 puncte din 100. Presupun că asta înseamnă că va participa la faza naţională, despre care însă nu ştim mare lucru în privinţa modului de desfăşurare, întrucît Ştefana (şi colegul ei Andrei) vor fi primii elevi ai doamnei învăţătoare care ajung la etapa superioară. Una peste alta, sîntem nişte părinţi tare mîndri.

 

Post-scriptum: Continuă serialul The Making of Steampunk.ro pe Galileo Online; cel care vorbeşte azi despre povestirea sa cuprinsă în antologia Steampunk: A doua revoluţie (editată de Adrian Crăciun) este Aron Biro.

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Sînt un tătic mîndru&8221;

  1. @taxu: merci mult. data viitoare cind mai ajungi prin urbea-mi natala, dati si mie un semn – trexozauru si darius stiu de unde sa ma ia – ca va adunati, ca vin si io la o bere la no pardon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s