Steampunk.ro: Surpriza cea mare!

Au trecut, iată, aproape două luni de cînd, pe principiul picăturii chinezeşti, v-am servit cu linguriţa mici detalii despre antologia Steampunk: A doua revoluţie editată de Adrian Crăciun, care stă să plece la tipar. Mai întîi autorii, fochiştii-fruntaşi (mă rog, o parte dintre ei!), apoi coperta şi artistul care o ilustrează, apoi încă nişte autori, apoi prefaţatorul volumului, apoi sumarul complet… Ulterior, pe Galileo Online v-am delectat vreme de mai bine de două săptămîni cu poveştile poveştilor din antologie

Acum, în sfîrşit, vă putem dezvălui ultima şi, cred eu, cea mai mare surpriză referitoare la acest volum. Steampunk: A doua revoluţie va avea şi o ediţie limitată, hardcover. Tipărită în 50 de exemplare numerotate, în condiţii grafice de excepţie, aceasta va beneficia de o copertă diferită de cea a ediţiei trade şi de o supracopertă aşijderea (ambele create de Vlad-Mihai Botta) şi va conţine, în plus faţă de poveştile din ediţia trade, şi un apendice în care vor fi adunate la un loc contribuţiile autorilor şi editorilor din serialul „The Making of Steampunk.ro”.

Ediţia limitată va fi disponibilă concomitent cu ediţia trade, mai exact din 20 martie, dar nu va fi intra în circuitul comercial obişnuit. Dintre cele 50 de exemplare, 15 sînt rezervate celor 10 autori şi celor care au contribuit la realizarea antologiei (editor, redactor, prefaţator, ilustrator, tehnoredactor). 5 exemplare din ediţia limitată vor rămîne la dispoziţia editurii, iar 30 de exemplare vor fi oferite spre vînzare, pe principiul „Primul venit, primul servit!”. Preţul unui exemplar în ediţia limitată va fi de 68 lei / exemplar, aşadar dublu faţă de cel al ediţiei trade.

Comenzile pentru exemplare din ediţia limitată pot fi transmise la adresele din pagina de contact şi ele vor fi onorate în ordinea primirii. În momentul în care vom recepţiona comanda, veţi primi o confirmare via e-mail şi instrucţiuni privind plata contravalorii comenzii. Tirajul ediţiei limitate nu va fi suplimentat, astfel încît, dacă vreţi să deveniţi proprietarul unui adevărat obiect de colecţie, grăbiţi-vă!

24 de comentarii la „Steampunk.ro: Surpriza cea mare!

  1. O idee foarte buna, daca ar fi fost incluse si niste ilustratii..ar fi fost si mai bine ! 🙂

  2. Pingback: STEAMPUNK. A doua revoluție – hardcover, ediție limitată « Colierul de perle al bunicii

  3. Pingback: Steampunk.ro – Varianta lux pentru colecţionari « Oliviu Craznic's gothic novel

  4. Just curios. Singurul Vlad-Mihai Botta de care stiam eu are un blog cu teme crestin-ortodoxe.

    Blogul art-directorului MB care este ?

  5. Pingback: Hardcover « CostiGurgu's Weblog

  6. Pingback: Steampunk.ro, ediția limitată: au mai rămas 5 exemplare « Ugly Bad Bear's

  7. Pingback: Steampunk.ro, ediția limitată: au mai rămas 5 exemplare « Colierul de perle al bunicii

  8. Pingback: A. M. Homes – Sunt copilul amantei « Leverinasgaard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s