Mai multe mii de cuvinte la Timişoara

Timişoara, sîmbătă 19 martie, librăria Cartea de Nisip, la ceas de seară. Toate fotografiile îi aparţin lui Cosmin Motişan. Şi fiecare dintre ele, of course, valorează cît o mie de cuvinte. Vor mai urma şi alte poze. Acestea sînt fotografiile făcute dinspre public spre noi. Cealaltă faţă a lansării… cît de curînd!

Acum vreau doar să vă reamintesc că volumele lansate (cele trei din colecţia Metatext şi antologia Steampunk: A doua revoluţie) pot fi comandate pe una dintre adresele ştiute. Iar pînă duminică, doritorii vor plăti acelaşi preţ ca şi participanţii la lansare, adică mai puţin cu 20% decît preţul de raft.

Later edit: Pe blogul lui Bebe şi Nicu, o relatare de la faţa locului aparţinîndu-i Adinei B., ilustrată din plin cu fotografii aparţinîndu-i lui Peter Merluţiu. Mulţumim!

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Mai multe mii de cuvinte la Timişoara&8221;

  1. Librarie frumoasa, atmosfera relaxanta, oameni faini si carti bune..ce poti sa-ti doresti mai mult!

    Felicitari pentru faptul ca ati facut din Steampunk un exemplu grozav despre cum trebuie scoasa o antologie..si succes in pastrarea stachetei la fel de sus.

  2. Am si eu o intrebare…dc nu se gaseste Comapania Neagra de Glen Cook pe nicaieri in Bucuresti?am cautat-o la: carturesti, diverta(in diverse locatii), sala dalles….nu o are nimeni…vrea sa o cumpar, dar nu vreau sa dau comanda on-line…nu se distribuie cartea sau ce se intampla?

  3. @Sorin: la Carturesti probabil s-au terminat, iar in diverta nu vom baga niciodata cartile noastre, asta e sigur. pe de alta parte, in weekend vom fi la Bucuresti si te asteptam cu drag la standul nostru de la tirgul de carte F&SF ce se va desfasura la Muzeul Taranului Roman, simbata si duminica, intre orele 10 si 18. Vom avea noutati, dar si Compania Neagra si toate celelalte titluri pe care le avem pe stoc. detalii mai multe gasesti aici: http://finalfrontier.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s