Premiile Galileo, lista preliminară

Redacţia revistei Galileo anunţă începerea fazei de selecţie pentru prima ediţie a premiilor Galileo, care se vor decerna anual pentru cel mai bun volum al unui autor român și pentru cel mai bun text de proză scurtă publicat de un autor român în anul precedent.

Pentru ediţia din acest an, la secțiunea Cel mai bun volum se vor lua în considerare volumele de autor (romane sau culegeri de povestiri, prima ediție) publicate în anul calendaristic 2010 sau antologiile de autor care conțin cel puțin un text care să nu fi apărut într-un alt volum anterior. La ediția din acest an nu sînt eligibile antologiile cu autori multipli. Acestea vor avea secțiune separată dacă în anul de referință vor apărea cel puțin cinci antologii.

Sîmbătă 9 aprilie se va aduce la cunoștință votanților lista lungă oficială, care va sta la baza votării nominalizărilor.

Premiile Galileo se acordă în urma exprimării votului de cei care, la data de 31 decembrie 2010, aveau un abonament în derulare la revista Galileo (varianta tipărită). Voturile se vor exprima în scris, în șase etape, în sistemul de vot australian, prin e-mailuri trimise de pe adresa de pe care s-a făcut abonamentul.

Citiţi restul aici.

Reclame

Un gând despre &8222;Premiile Galileo, lista preliminară&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s