Millennium la Bookfest (11): Premiile Galileo și lansarea Millennium se vor întîmpla sîmbătă!

Dintr-o eroare, comunicatul privind evenimentul Millennium de la Bookfest transmis ieri pe Facebook preciza ca dată a lansării ziua de 29 mai. Lansarea volumelor Millennium va avea loc așa cum am precizat, SÎMBĂTĂ 28 MAI LA ORA 14.15 minute și se va deschide cu ceremonia de decernare a Premiilor Galileo 2011.

Între participanții care au confirmat pînă acum se numără Mircea Opriță, George Anania, soții Cristina și Ștefan Ghidoveanu,  Bogdan-Tudor Bucheru, Cătălin Badea-Gheracostea, Michael Haulică, Ona Frantz, Oliviu Crâznic, Liviu Radu, Silvia Colfescu, Marian Truță, Cristian M. Teodorescu, Florin Pîtea.

Vom decerna Premiile Galileo 2011 și vom lansa antologia ce le e dedicată, apoi vom prezenta cititorilor noutățile editurii, iar autorii și traducătorii vă vor sta la dispoziție pentru autografe și povești despre și printre cărți bune.

De astăzi veți putea găsi la stand toate noutățile anunțate, inclusiv antologiile PREMIILE GALILEO 2011 și SFÎRȘITUL LUMII, precum și diverse pachete promoționale cu reduceri peste media celor 20% garantați la vreme de tîrg.

Vă așteaptă și în următoarele zile la standul Millennium (B32 din pavilionul C2 al Romexpo, a se vedea harta de mai jos), alături de subsemnatul și Michael Haulică, prietenii noștri de la FanSF, Bebe și Nicu, Assassinul de la ComputerGames, Bogdan Tudor Bucheru, Lucian Oancea, Oliviu Crâznic, doi Ghidoveni dragi tuturor.

Reclame

Un gând despre &8222;Millennium la Bookfest (11): Premiile Galileo și lansarea Millennium se vor întîmpla sîmbătă!&8221;

  1. Pingback: Apariţii la Bookfest | VERONICISME

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s