Pacheţel de vară (2): 3 x Ştefana Czeller

Deşi ieri s-a anunţat că avem o proaspăt laureată a Premiului de încurajare la Eurocon-ul din Suedia, se pare că ESFS a decis ca anul acest Premiile de încurajare să nu se acorde. Aşa susţin cei care-au fost acolo. Cu sau fără premiul Eurocon, Ştefana Cristina Czeller rămîne unul dintre autorii pe care Millennium Books se mîndreşte că i-a debutat. Numele ei poate fi regăsit pe coperta a trei dintre volumele apărute anul acesta: antologia STEAMPUNK: A DOUA REVOLUŢIE editată de Adrian Crăciun, antologia PREMIILE GALILEO 2011 editată de subsemnatul şi, în sfîrşit, romanul CERNEALĂ ŞI SÎNGE, debutul în volum al Ştefanei, despre care puteţi citi mai multe aici sau aici.

Toate aceste trei volume pot fi achiziţionate azi şi mîine (22-23 iunie) de la Millennium printr-o comandă transmisă de aici sau la una dintre adresele din pagina de contact, la un preţ redus cu 30%, adică doar 70 lei (faţă de 100 lei cît v-ar costa în librării). La această sumă se adaugă taxele de expediere (6 lei în cazul expedierii prin Poşta Română şi taxa obişnuită percepută de Fan Curier în cazul expedierii cu ramburs, în cazul în care preferaţi această modalitate de expediere).

V-aşteptăm cu drag!

Reclame

8 gânduri despre &8222;Pacheţel de vară (2): 3 x Ştefana Czeller&8221;

  1. Pingback: (Oliviu Craznic) 22-23 iunie: Reducere 30% la Pachetul de cărţi Stefana Czeller (laureată Eurocon 2011): Vampiri, vârcolaci şi alte povestiri fantastice (printre ele, şi două texte de-ale mele) « Oliviu Craznic's gothic novel

  2. Nu faceti o oferta si pt. Ultima colonie + Umbre staruitoare= 50 ron, de exemplu, si, daca aveti un nr. de cont ,pot depune banii in avans ,sa nu mai platesc mandatul ?
    -Mona Lisa overdrive va apare la Gaudeamus sau sunt sanse sa fie trimisa la tipar mai devreme,in iulie-august ? multumesc anticipat pt.raspuns

  3. Pingback: Omul SF al lunii iunie

  4. Am facut o comanda in urma cu aproximativ 1 luna. Exista vreo sansa sa mai primesc cartile sau …?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s