Pacheţel de vară (8): 7 Bis

Avînd în vedere succesul de care s-a bucurat promoţia precedentă, am decis prelungirea ei. Aşadar…

Vă invităm să comandaţi absolut tot ce vă trece prin minte dintre titlurile disponibile, iar noi vom expedia comanda prin curier (în limita stocului disponibil), urmînd să plătiţi la primire doar 60% din valoarea comenzii; de costurile expedierii şi rambursului ne vom ocupa noi. Sigur, la aşa generozitate punem şi nişte condiţii:

  • comanda însumată (după aplicarea reducerii) să depăşească valoarea de 100 lei;
  • să ne comunicaţi şi numărul vostru de telefon, pentru ca să vă putem contacta în cazul în care vreunul dintre titlurile dorite nu se află pe stoc (în cazul unora dintre titluri ne aflăm pe final de stoc, deci se prea poate să le epuizăm), ca să vă putem întreba cu ce doriţi să îl înlocuim.

Această ofertă este valabilă în continuare pînă vineri, 8 iulie, iar comenzile vor fi transmise de aici sau la una dintre adresele din pagina de contact. V-aşteptăm!

Reclame

3 gânduri despre &8222;Pacheţel de vară (8): 7 Bis&8221;

  1. La comanda trimisa ieri am bifat livrare prin posta, si acum am vazut ca taxele le suportati doar pentru curier rapid.
    Se poate modifica modalitatea de livrare – sa primesc comanda prin curier rapid?
    Multam

  2. Doresc sa comand si eu bunatati de aici, dar doresc ca livrarea sa se faca la serviciu, prin curier, in Bucuresti, de luni pana joi intre orele 8 – 15.30, vineri 8-13. Este posibil? daca da, maine dau comanda de peste 100 de lei dupa reducere.

  3. @valmon: tu fa o comanda; eu iti trimit coletul si apoi, printr-un mail, te anunt AWB-ul si ii poti suna tu pe cei de la Fan Curier sa le spui cind sa-ti aduca coletul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s