Angarale şi bucurii la Millennium: 25% reducere la toate titlurile din stoc

E vară şi, ca întotdeauna în acest anotimp, nici iarba nu creşte (adică n-am murit încă, hihi!)…

…Aşa că ne-am apucat să rezolvăm diverse chestiuni care-au rămas nefăcute, după iureşul de treabă care-a fost pregătirea Bookfest-ului şi, mai devreme, a tîrgului de carte SF Final Frontier. De publicat am publicat destule cărţi (12 titluri dintre care unul în două formate, plus o broşură, un număr de revistă şi un catalog), mai trebuie acum să le şi vindem şi să ne achităm de datorii. Ambiţia noastră e ca toamna să ne găsească „curaţi” din acest punct de vedere, aşa încît să putem întîmpina noul ciclu editorial cu bine.

Prin urmare, zilele acestea se duc una după alta cu expedieri de comenzi restante, cu adusul din urmă al fişelor de stoc şi alte angarale birocratice cu care nu am să vă plictisesc… precum şi cu pregătirea unei surprize care, sperăm noi, va fi pe placul cititorilor noştri.

Ca să nu vă plictisiţi în aşteptarea surprizei cu pricina, vă propun să aruncaţi o privire pe site-ul editurii (aici) şi să vă alegeţi o carte-două-trei, apoi să ne trimiteţi comanda (aici sau la una dintre adresele din pagina de contact). Noi vi le vom livra cu promptitudine şi cu o reducere de 25%, indiferent de numărul de titluri comandate. În cazul în care comanda depăşeşte (după aplicarea reducerii) suma de 50 lei, expedierea va fi achitată de noi; dacă nu, veţi achita în plus 6 lei pentru fiecare comandă expediată.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pînă la data de 31 iulie. După aia sper să vă putem da veşti noi şi bune-bune!

Reclame

4 gânduri despre &8222;Angarale şi bucurii la Millennium: 25% reducere la toate titlurile din stoc&8221;

  1. Pingback: Millennium Books: 25% Reduceri la SF, horror si fantasy « Oliviu Craznic's gothic novel

  2. Pingback: Re: reamintire, reduceri, recenzie « Ugly Bad Bear's

  3. Pingback: Millennium Books: Până pe 31 iulie inclusiv, 25% reducere la SF, Fantasy şi Horror, de la seria Dune la antologia Steampunk « Oliviu Craznic's gothic novel

  4. Pingback: Odds’ n Ends: Steampunk English Reborn Promo Pîtea « Ugly Bad Bear's

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s