Pacheţel de vară (9): Ofertă cu o carte bonus la Millennium + o nouă recenzie mai veche

La Millennium Books avem o ofertă pentru cei care n-au achiziţionat încă trilogia Preludiului Dunei: Casa Atreides, Casa Harkonnen şi Casa Corrino la numai 100 lei, cu taxele poştale achitate de noi şi o carte gratuită ca bonus, dintre următoarele cinci: Cory Doctorow – Un miliard de şanse, Nicola Griffith – Rîul liniştit (Premiul Nebula 1996), Norman Spinrad – Imagini la ora unsprezece, Jeff VanderMeer – Predator: Teroare în junglă sau Jack Dann – James Dean, rebelul. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil de azi şi pînă la data de 3 august (miercuri). Comanda o puteţi transmite aici sau la una dintre adresele din pagina de contact.

In other news: am pus o recenzie nouă/veche pe Metatexte, la The Strain de Guillermo del Toro şi Chuck Hogan, o carte pe care o şi vînd, în ediţia hardcover britanică, cu numai 30 de lei plus taxe poştale. Cei interesaţi mă pot contacta la una dintre adresele din pagina de contact.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Pacheţel de vară (9): Ofertă cu o carte bonus la Millennium + o nouă recenzie mai veche&8221;

  1. Pingback: Din nou despre Metatexte « Ugly Bad Bear's

  2. @uglybadbear: nu e vorba de bani, e vorba că le-am citit deja pe toate trei, în engleză, la vremea când au apărut fiecare. Acum le-aș vrea așa, să completez colecția, dar – sincer să fiu – exceptând poate Casa Harkonnen, nu-s cărți pe care aș da bani. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s