The Ringworm Man

Cîndva, un „prieten” i-a spus că se întinde ca pecinginea, aflînd că şi-a mai adăugat în portofoliu o rubrică…

Parcă în ciuda lui – şi nu numai a lui, căci destui sînt aceia care crapă de invidie cînd i se întîmplă aşa ceva: cu vreo lună în urmă, una dintre aceste cornute saluta pe blogu-i „primenirea necesară a listei de colaboratori” a revistei S&T, că doar dispăruse de-acolo Mike – Mike Haulică şi-a mai adăugat la breloc încă o rubrică de şi despre SF (alături de cele din Observator Cultural, Dilemateca şi Obiectiv Cultural, Galileo şi Galileo Online, Ziarul Financiar etc.), de data asta în Ştiinţă & Tehnică.

Scrie Mike, comentînd pe blogu-i inaugurarea rubricii:

Se pare că de multă vreme se găsește mereu cîte cineva care să vrea să dispar, dar, după cum se vede, asta are ca efect înmulțirea aparițiilor mele.

Începînd cu numărul 5, apărut ieri, Omul-Pecingine (fost Guru, fost Torquemada) realizează aici o rubrică-mamut, două pagini mari şi late şi lucioase în care avem parte de o mini-recenzie, o coloană de recomandări de lectură (unde figurează în acest număr şi antologia lui Martin H. Greenberg, Sfîrşitul lumii) şi un interviu cu Cristi Teodorescu. La mai multe, Ringworm Man!


In other news: în Metatexte, azi, o recenzie a romanului The Speed of Dark de Elizabeth Moon, scrisă în 2006, la cîteva zile după ce semnasem contractul pentru traducerea volumului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s