Pacheţel de vară (11): 2 x Cook + o carte gratuită = 60 lei

Dacă pacheţelul anterior se adresa iubitorilor de SF, de data aceasta avem o ofertă pentru cei dornici să se aventureze mai departe, pe tărîmul fantasticului: comandaţi de azi şi pînă vineri, 12 august, cele două volume ale seriei Cronicile Companiei Negre de Glen Cook (Compania Neagră şi Umbre stăruitoare) şi veţi primi gratuit un bonus constînd într-unul din următoarele volume, la alegerea dumneavoastră: Jeff VanderMeer – Predator: Teroare în junglă, Norman Spinrad – Imagini la ora unsprezece, Nicola Griffith – Rîul liniştit, Jack Dann – James Dean, rebelul, Cory Doctorow – Un miliard de şanse, Ben Bova – Powersat.

Totul la un preţ de numai 60 lei plus taxele de expediere (prin curier – îndeajuns de scump, atenţie! – sau cu Poşta Română – 6 lei / colet). Comenzile vor fi expediate de aici sau la una dintre adresele din pagina de contact.

In other news: Metatexte merge înainte, cu noi recenzii (din cele mai vechi) şi un prim articol în care mă bat cu cărămida în piept cît sînt de deştept că mi-am ales meseria de editor. Am făcut şi un update la pagina bio-bibliografică a noului blog, adugînd liste cu traducerile, antologiile şi prozele publicate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s