Colecţia de toamnă (1): Bătălia Corrinului, gratuit!

V-am lăsat vreme de cinci zile fără nici o ofertă specială de la Millennium, dar cred că a fost de-ajuns. Ceea ce vă propunem în următoarele trei zile s-ar putea să vă fie pe plac. De azi şi pînă miercuri 7 septembrie, la miezul nopţii, puteţi comanda aici sau la una dintre adresele din pagina de contact un pachet „Dune” conţinînd Trilogia Preludiului (Casa Atreides, Casa Harkonnen, Casa Corrino). Veţi primi cele trei volume la un preţ redus cu 20 lei (aşadar, la numai 100 lei faţă de 120 lei cît e preţul în librării), plus un cadou din partea noastră, constînd în ultimul volum apărut în seria Dune, Bătălia Corrinului (care v-ar costa în librărie 50 lei). Economia totală ar fi aşadar de 70 lei! V-aşteptăm cu drag.

In other news: Bebe şi Nicu organizează un concurs ce are ca premiu un pachet de cinci cărţi de la Millennium. Detalii aici.

În sfîrşit, m-am lăsat tras de limbă de prietenul Oliviu Crâznic. Mi-a făcut o deosebită plăcere să răspund la una dintre întrebările lui:

OC: Concret, ne poţi spune cum încurajează Millennium literatura română, şi cum are de gând să o mai încurajeze în viitorul previzibil? Câteva exemple te rog.

HNU: Mai mult decît ne-am propus să facem, şi-anume să publicăm proză scurtă (în volume de autor, în antologii şi revista pe care o publicăm) şi romane semnate de scriitori de valoare de la noi, nu vom face. Altfel spus, intenţia noastră e să facem şi în continuare ceea ce am făcut de la întemeierea editurii. Nu vom organiza colocvii sau ‘coane, nu vom (mai) interveni în disputele uneori absolut imbecile care se iscă în blogosferă. E inutil. Pseudo-fandomul românesc gălăgios pe internet e o adunătură de rataţi ocoliţi de muză cu care m-am lămurit că nu ai cum să dialoghezi. Prefer să ne adresăm celor care pot şi vor să poarte un dialog civilizat pe marginea unor lucruri concrete: cărţile, în orice format ar fi ele. Vom publica tot ce e bun şi vom încerca să nu îi dezamăgim pe cei cu adevărat pasionaţi de F&SF.

Puteţi citi interviul integral aici. Din tot ce face, e limpede că Oliviu şi-a pus în cap să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a urma sfaturile lui Mike… cele de-aici. Way to go, man!

Reclame

8 gânduri despre &8222;Colecţia de toamnă (1): Bătălia Corrinului, gratuit!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s