Ştefana „biciclista”

Ştefana a intrat şi ea în rîndul lumii, de azi e şi ea „biciclistă”, ca tot Ursul care se respectă. Ca de obicei, a moștenit încă o tară de la tac-su (conform regulii, fata moștenește de la mama lucrurile bune și de la tata numa’ prostii, da?), mai exact hipermetropia.

Nu-i grav (o anomalie de juma’ de dioptrie), deci no worries; bănuim că de vină e faptul că a cam stat cu nasul în calculator în ultimul an, de unde pînă atunci nu dădea atenţie maşinăriei diabolice; pe de altă parte, clasa în care învaţă e întunecoasă ca naiba (şcoala e înconjurată îndeaproape de blocuri cu 10-11 etaje) şi, înaltă fiind, stă în spate, în penultima bancă (fix ca tac-su, care-a stat şi el 12 clase tot cam p-acolo), aşa că probabil se cam chiorăşte pînă la tablă. Una peste alta, junioara e încîntată de noul ei look. Şi noi la fel.

În altă ordine de idei, astăzi văru’ Cosmin împlineşte cu un an mai puţin decît voi împlini eu peste vreo două săptămîni. La multe beri şi să-i trăiască franţuzoaicele! Rock on, coz!

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ştefana „biciclista”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s