Bleah și bookporn

După o săptămînă obositoare de tîrg, după o dimineață de stress din cauza bearmobilului, care a refuzat să părăsească parcarea RomExpo altfel decît remorcat pînă la cel mai apropiat service, după un drum către casă pe ceață și, în mai mult de jumătate din timp, pe întuneric, am ajuns la Satu Mare cu semnele incipiente ale unei viroze țapene. Au urmat două zile de somn, alternat cu făcut de facturi și pachete pentru librării, iar apoi trei zile de zăcut în stare semi-funcțională, cu dureri în gît, dureri musculare nedefinite dar omniprezente și o stare de bleah generalizat. Azi e prima dimineață, practic, cînd m-am trezit într-o stare de relativă funcționalitate.

Ca urmare, abia în dimineața asta am reușit să pun o oarecare ordine în cărțile căpătate în tîrg sau sosite cu poșta cîtă vreme am lipsit. Look what the cat brought lately din alte zări de soare pline:

Dap. Goodies. Al doilea volum (hardcover) din mega-seria Chung-Kuo a lui David Wingrove, Daylight on Iron Mountain. Voice of the Whirlwind a lui Walter Jon Williams, căpătată cadou de ziua mea de la Schizo (thanks again, mate!).

Volumul final al trilogiei lui N.K. Jemisin, Kingdom of Gods (de la Orbit). Best-ul dozoisian în ediția britanică (nr.24 în seria lor), precomandat pe BookDepo încă din mai, cînd l-au listat.

A Handbook of American Prayer în ediția frumușică foc de la Concord Free Press (many thanks for pointing this one out, Lucius!) și cel de-al treilea steampunk de la Tor al lui Cherie Priest, Ganymede, tipărit tot cu cerneală sepia (yummyish!).

În sfîrșit, tot de ziua mea, de la soră-mea și maman: cele patru volume de Opere ale lui Radu Cosașu, apărute la Polirom din 2008 încoace, dimpreună cu o integrală a discografiei lui Roger Waters, luată de pe eMag la bani mărunți.

Cam astea-s cele esențiale. Pînă mîine, cînd o să lansăm o promoție tare de tot, cu valabilitate pînă la Crăciun (un preview puteți accesa dînd click pe linkul din coloana din dreapta), mă întorc la treabă, cîtă vreme mă mai ține entuziasmul și putirința. Nu de alta, dar dacă voi credeați că dacă s-a terminat cu tîrgul s-a terminat și cu aparițiile Millennium pe anul acesta, vă înșelați. Keep in touch!

Reclame

3 gânduri despre &8222;Bleah și bookporn&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s