Un cîştigător şi o veste bună

Cîştigătorul promoţiei lansate săptămîna trecută, prin care Millennium se oferea să completeze cadoul de Crăciun al oricui ar fi comandat unul dintre pachetele aflate în ofertă cu toate celelalte pachete, aşadar un premiu în valoare de aproximativ 700 lei, este Mihaela Ionescu din Oradea. Aceasta a comandat vinerea trecută un pachet „Antologii 2” şi a cîştigat, prin urmare, un supliment de cărţi în valoare de 664 lei! Felicitări cîştigătoarei, urări de sărbători fericite şi o anunţăm că un colet cu adevărat masiv a plecat azi către ea, via Fan Curier.

Vestea bună e următoarea: în sfîrşit, volumul omnibus conţinînd cele trei romane ale trilogiei Abaţia a lui Dan Doboş a venit, în sfîrşit, de la tipar (după ce un prim tiraj s-a epuizat imediat după Gaudeamus). Prin urmare, vom fi în măsură să onorăm toate comenzile restante, lucru care se va întîmpla de mîine începînd. Ne cerem scuze pentru întîrziere.

Reclame

6 gânduri despre &8222;Un cîştigător şi o veste bună&8221;

  1. felicitari castigatoarei; eu vreau sa va multumesc pt ca in colet, pe langa cele 9 carti comandate am gasit si 3 carti cadou, a fost o surpriza f placuta!

  2. da, doar ca se intelegea o carte la comanda, de fapt vad ca era o carte per pachet comandat. surpriza placuta a fost ca am inteles eu gresit, si oricum tot vreau sa va multumesc pt cadou 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s