Noi titluri de la Millennium în format electronic

Începutul de an aduce cîteva veşti bune pentru amatorii de lectură în format electronic. În sfîrşit, aşa cum am promis, cărţile noastre încep să fie disponibile şi altfel decît pe copaci morţi.

După Povestirile fantastice ale lui Mike Haulică, disponibile încă din toamnă pe Amazon şi Kobo, şi Nici Torquemada, de acelaşi autor, care a putut fi descărcată de la sfîrşitul lui noiembrie de pe Elefant.ro, iată că e-librăria autohtonă cea mai în vogă a început să onoreze contractul semnat cu Millennium Books şi Texarom (partenerii noştri în misiunea de cucerire a pieţei de carte electronică) în zilele tîrgului Gaudeamus şi, de ieri, vă pune la dispoziţie alte patru titluri, în formatele epub sau mobi: Povestiri fantastice de Michael Haulică, Singur pe Ormuza şi Modificatorii de Liviu Radu, precum şi Între bariere de Doru Stoica (volum recent anunţat drept cîştigător al Premiului Vladimir Colin). Pentru a achiziţiona titlurile noastre în format electronic, daţi click pe titlurile volumelor enumerate anterior. Pentru fiecare dintre volumele oferite de Elefant.ro aveţi şi posibilitatea descărcării în prealabil a unui fragment. Ar mai fi de precizat că toate volumele electronice comercializate de Millennium prin Elefant.ro au un preț-bombă, de numai 9,99 lei!

Tot de azi, volumul de povestiri Modificatorii de Liviu Radu poate fi achiziţionat şi de la Kobo, aici.

Later edit: Prietenul Vlad ne anunță că și Adrenergic! al lui Sebastian A. Corn e de-acum disponibil online.

PS: Galileo Online va fi din nou accesibil începînd de mîine. Perioada de downtime s-a datorat unor lucrări de mentenanţă necesare.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Noi titluri de la Millennium în format electronic&8221;

 1. De curiozitate,domnule Urs,acum ca a luat premiul Vladimir Colin(la ”Intre bariere”ma refer),veti reedita respectiva carte(din cate stiu,este o culegere de povestiri),cu premiul afisat pe coperta?( tirajul,din cate am vazut pe site-ul editurii,este terminat asa ca,o improspatare cu premiul afisat pe coperta,nu cred ca ar strica)
  Ma bucur mult ca editura evolueaza cu un ritm bun,va felicit!
  P.s.:1.Se mai aude ceva de ”Anul molimei” si ”Razboiul molimei” ale lui Carlson?Imi amintesc ca aveti drepturile asupra lor cumparate,de ce sa le tineti la sertar,nu cred ca nu s-ar vinde cartile astea,Carlson nici nu-mi aminteasc sa aibe vreun roman tradus la noi…
  2.”Zoe`s tale”(sper ca nu gresesc spunand ca aceasta este continuarea trilogiei) a lui Scalzi ,era vorba intr-o vreme de ea,se mai aude ceva?
  3.”Mona Lisa overdrive”a lui Gibson mai este in planul editorial?

 2. deocamdata, raspunsuri pozitive doar la doua dintre intrebari: vom reedita „Intre bariere” si in format tiparit, la timp pentru ceremonia decernarii Premiilor Colin, iar „Zoe’s Tale” va iesi in primul trimestru al acestui an, mai catre sfirsit. pentru Carlson si „Mona Lisa” mai stam.

 3. In sfirsit. Felicitari. Vad ca sunt toate cartile de pe http://texarom.com/books.php aparute. Si frumoasa supriza de la Bogdan: Atingerea si Anotimpurile sunt free. Felicitari pentru aceasta initiativa domnule Bucheru.

  Le am pe majoritatea dar o sa le mai cumpar si in format electronic pentru a sustine pe viitor ideea. Si daca se poate, noi cititorii am vrea sa apara in acelasi timp editia electronica cu cea tiparita. Este posibil?

  Pe viitor as vrea sa vad toti autorii romani aparuti electronic (including Dobos) si mai ales antologiile. Sunt sanse?

  Si poate si revista Galileo in format electronic? Poate apare in felul asta mai regulat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s