Zece titluri Millennium în format electronic

…din care două sînt gratuite. Moca adică. Free of charge. Detalii mai jos.

Pe Elefant.ro, cea mai în vogă librărie online, Millennium Books vă oferă de-acum nu mai puțin de zece titluri și în format electronic (epub și mobi). Este vorba despre volumele de povestiri Atingerea și Anotimpurile de Bogdan Tudor Bucheru, Între bariere de Doru Stoica, Singur pe Ormuza și Modificatorii de Liviu Radu, Povestiri fantastice de Michael Haulică, Povestiri de duminică de Mircea Opriță, de nuvela Adrenergic a lui Sebastian A. Corn, de romanul Cerneală și sînge al Ștefanei Cristina Czeller și de volumul de publicistică Nici Torquemada al lui Michael Haulică. Prețul fiecărui volum electronic este de 9,99 lei, iar cele două volume semnate de Bogdan-Tudor Bucheru pot fi descărcate gratuit.

Pe site-ul Texarom, partenerul Millennium în editarea de cărți electronice, pot fi găsite linkuri spre alte librării online unde puteți găsi aceste titluri.

În viitorul apropiat intenționăm să publicăm în format electronic mare parte a backlist-ului Millennium, lucrări inedite semnate de Sebastian A. Corn, Michael Haulică, Ciprian Mitoceanu și alte nume importante ale F&SF-ului românesc și, cît de curînd, chiar și traduceri.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Zece titluri Millennium în format electronic&8221;

 1. Foarte bine!Felicitari pentru initiativa luata! Dar ,cum adica backlist-ul?Pana acum,la m.p., nu s-a publicat Ciprian Mitoceanu si altceva de-al lui A.Corn decat Adrenergic.Intentionati sa aduceti,in prim-plan,carti ale acestor scriitori,care au avut parte de o editura slaba?
  P.s. Posturile de pe Galileo tot nu pot fi accesate.

 2. vazut cu galileo si rezolvat. ma enerveaza si pe mine dudele pe care le fac gazdele noastre, poate ca e vremea sa cam plecam de la ei…
  asa cum am spus, va fi backlistul, dar vor fi SI texte inedite. inclusiv de Mitoceanu, Corn, Haulica, texte care NU au aparut in prealabil in forma tiparita.

 3. felicitari pentru reusita! ma bucur ca le pot avea acum pe kindle , in plus la un pret semnificativ mai mic fata de varianta imprimata.
  De fapt, mi se pare normal ca ebook-ul sa aiba un pret mai mic fata de cartea tiparita fiindca dispar costurile cu tipografia. Totusi nu cred ca sunt pe aceeasi frecventa cu voi la partea asta 🙂 doar e un business pana la urma … izvorat dintr-o pasiune dar totusi un business.
  Din pacate nu stiu editura decat de anul trecut cand am ajuns datorita revistei galileo dar incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult, mai ales datorita tie si acestui blog.
  La multi ani , felicitari si spor in continuare !

 4. @adrian: un an nou cu bucurie si multumim pentru apreciere. interesul nostru, in cazul ebook-urilor, este ca ele sa se vinda cit mai bine, de aceea am si stabilit pretul de vinzare la un nivel relativ mic, care speram sa se compenseze prin cantitatea vinduta. deocamdata, ni se pare important sa existam pe piata cartii electrtonice. profitul poate sa vina si mai tirziu. e o investitie pe termen mai lung, pentru momentul cind piata ebook-urilor se va fi consolidat.

 5. Pingback: ROMÂNI, VI SE PREGĂTEŞTE CEVA! | Ciprian Mitoceanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s