Millennium la Final Frontier II (4): Un spaţiu periculos

În urmă cu cîteva luni, la Gaudeamus 2011, Millennium a lansat cea mai nouă serie a editurii, Novella, publicînd ediţia secundă a volumului Adrenergic! de Sebastian A. Corn (pe care o puteţi cumpăra aici în forma tipărită şi aici în format electronic). De sîmbătă 17 martie, la Final Frontier II, cititorii români vor avea prilejul să achiziţioneze cel de-al doilea volum al seriei, Un spaţiu periculos de Kelley Eskridge, o nuvelă nominalizată în 2010 la Premiul Nebula, în traducerea Lorenei Lupu.

Într-o poveste despre puterea dezlănţuită a muzicii, Kelley Eskridge împleteşte o extraordinară descriere a iubirii care doare, a disperării inerente a relaţiilor umane, punînd la încercare limitele sufleteşti fragile ale cititorului.

Scriitoare, eseistă şi scenaristă, Kelley Eskridge este autoarea romanului Solitaire, candidat la premiile Nebula, Endeavour şi Spectrum. Romanul este în curs de ecranizare, iar povestirile sale publicate de-a lungul anilor au figurat în numeroase antologii de tip Year’s Best. În prezent, locuieşte în Seattle împreună cu partenera sa de viaţă, scriitoarea Nicola Griffith.

Kelley Eskridge – Un spaţiu periculos – Millennium Books, seria Novella; mass market paperback, 128 pagini, format 110×180 mm; ISBN 978-606-8113-54-8; preţ recomandat de vînzare: 15 lei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s