Veşti de ultimă oră

Vă anunţ pe această cale că, începînd de ieri, am devenit membru al Societăţii Române de Science Fiction & Fantasy. Am decis acest lucru în urma unui îndelungat proces de convingere (mulţumiri Marian Truţă şi Eugen Lenghel!) şi a unor discuţii purtate de la Final Frontier încoace cu membri ai conducerii societăţii. Am pus cîteva condiţii care au fost acceptate. Între acestea, mi-au fost date asigurări că pînă în iunie, urmează să aibă loc noi alegeri pentru conducerea societăţii şi intenţionez să candidez pentru funcţia de preşedinte, ocupată în prezent de Cristian Teodorescu. Intenţionez să mă implic foarte serios în activitatea societăţii fiindcă sînt convins că se pot schimba în bine multe lucruri. Încă nu am reuşit să-l conving pe Mike să ni se alăture.

Later edit: De ce n-am devenit pînă în prezent membru SRSFF, în cei trei ani de cînd există asociaţia? Răspunsul îl găsiţi aici. Iar aici găsiţi ideile ce se vor regăsi în viitoarea mea platformă-program pentru alegeri.

Reclame

16 gânduri despre &8222;Veşti de ultimă oră&8221;

 1. Trebuie să-ți faci o platformă revoluționară, unde să susții adăugarea la nume a lui „și Horror.” Chiar ca Cuza, mai lipești ceva la asociația-mumă.

 2. Propun organizarea de RomCon-uri duble, lunare, si cel putin a unui RomCon International bianual desfasurat in fosta Iugoslavie sau Noua Zeelanda.
  De asemenea, pt a asigura impartialitatea premiilor Hobana, Galileo, Romcon si Colin, propun renuntarea la metodele clasice (jurizare si/sau votul cititorilor-cumparatori) si desemnarea castigatorilor democratic, prin tragere la sorti. Pt a scuti timp si resurse, propun ca biletele introduse in urna pt tragerea la sorti sa contina strict numele castigatorilor (sau ale castigatorului, daca ar fi unul singur la toate premiile si la toate categoriile nu i s-ar mai putea contesta valoarea).
  Targul de carte Final Frontier ar trebui mutat la frontiera, iar cartile noastre, ale autorilor de SF, fiind realizari nepretuite, ar trebui distribuite catre doritori fara pret, adica gratis.
  Revistele in format electronic ar trebui unite intr-una singura, realizata in format mecanic (steampunk).
  Premiile FanSF ar trebui acordate fanilor, nu scriitorilor.
  Pe plan international, propun asasinarea lui G.R.R. Martin sau macar a producatorilor serialului.
  In rest, sunt de acord cu toate propunerile pe care le va face Horia.
  🙂

  P.S. Pt cine nu s-a prins, alea de mai sus sunt glume, asa ca sa nu sara nimeni in sus ca n-are de ce. Serios sunt doar la punctul cu Martin.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s