The Wheel of Bookporn

E unul dintre rarele cazuri în care am sucombat farmecului copertelor. Care sînt cu totul altceva decît kitschul enorm al ediţiilor americane originale. Şi mult mai atrăgătoare, totodată, decît copertele cu grafică minimală ale ediţiilor britanice. Prin urmare, de azi sînt fericitul proprietar al primelor trei volume din seria Wheel of Time a lui Robert Jordan, în cea mai recentă reîncarnare, în format trade paperback, de la Tor: The Eye of the World, The Great Hunt şi The Dragon Reborn. Nu-i aşa că arată tare bine?

Sper să-mi placă, fiindcă sînt în capul listei de lecturi iminente. Am început The Eye of the World de două ori pînă acuma şi n-am reuşit să trec de pagina 40. Maybe third time’s the charm? Dacă da, cei de la Tor s-au angajat să-mi nutrească ambiţiile (lecturale şi colecţionare deopotrivă) în ritm susţinut, cu încă trei volume anul ăsta şi restul, eşalonat, pînă în 2013 la sfîrşit.

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;The Wheel of Bookporn&8221;

  1. Eu cred ca o sa te lasi iarasi dupa cateva zeci de pagini. Si nici copertele nu sunt cine stie ce 😀

  2. Eu am citit cu mult aplomb primele 4 volume in romana, si i-am zis fantasy rural (se petrecea mai mult pe la sate). Apoi le-am cumparat in limba straina, gandindu-ma ca in ritmul in care le scoate RAO (un volum la 2 – 3 ani) imi va lua 20 de ani sa le citesc pe toate in limba noastra. Asta se intampla acum doi ani, nici acum nu m-am apucat de ele.

  3. Si am citit cu multa pasiune primele patru volume aparute la Rao, inca n-am cumparat-o pe a cincea. Ma sperie gandu’ ca o sa ma implic iar emotional si iar o sa astept ‘jde mii de ani pana la urmatoarea parte a seriei.

  4. Trebuie sa ai rabdare cu primele 200 de pagini. Lectura merita, nu este ceva deosebit sau o reinventare, insa este old school fantasy. Te vei plictisi rau pe la cartile 6 si 7, dar daca ai rabdare, deja cu vol. 11 de unde a inceput si Brandon Sandersson, ritmul devine interesant si intorsaturile de situatie le transforma in „page turner”. In primul trimestru din 2013 va fi tiparita si ultima parte (deja draftul final este gata).

  5. Eu le-am citit pe primele 9 si dupa aceea am descoperit The Malazan Book of the Fallen si m-am lasat de Wheel of Time. E mai interesanta si mai buna ca lectura, cel putin in parerea mea. Eu sunt acum la vol 9, dar mi s-a stricat tableta de cam o sapt si mor pana vine din garantie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s