Millennium Est, ediţia a II-a

MillenniumEst2 - frontPreiau din Galileu, ne varietur, comunicatu’ de presă:

Antologia Millennium Est: cinq histoires fantastiques, editată de Horia Nicola Ursu și prefațată de Jeff VanderMeer, a apărut inițial în octombrie 2007 și a fost lansată în premieră la Festivalul Utopiales de la Nantes (noiembrie 2007), fiind primită cu interes de către publicul francez pasionat de F&SF. Antologia cuprinde cinci povestiri semnate de Michael Haulică, Ona Frantz, Bogdan-Tudor Bucheru, Marian Coman și Voicu Bugariu, traduse în limba franceză de Coralia Telea, cadru universitar la catedra de limbă și literatură franceză a Universității din Alba Iulia. O recenzie a volumului poate fi citită aici.

Întrucît volumul a fost comercializat exclusiv la Utopiales și la tîrgul de carte Gaudeamus 2007, fiind între timp disponibil numai în format electronic (aici), iar unii dintre cititorii noştri fideli n-au încetat să tot insiste pentru o nouă ediţie, iată că avem o veste bună pentru ei: Millennium Est, ediţia a II-a, a plecat azi la tipar!

Antologia Millennium Est inaugurează o nouă serie la Millennium, o serie numită Cardinal în care vor fi reeditate, în condiţii grafice de excepţie şi un format elegant, cele mai importante – în opinia noastră – dintre titlurile publicate de această editură de-a lungul timpului, începînd din 2005.

Horia Nicola Ursu & Jeff Vandermeer présentent Millennium Est: cinq histoires fantastiques traduites du roumain par Coralia Telea – 256 pagini, hardcover, format 115×190 mm, ISBN 978-606-8113-86-9

Daţi click pe imaginea copertei pentru a o vedea în detaliu. Că eu zic că merită. Mi-s mîndru de cum ar trebui să iasă cartea asta şi am emoţii pînă ce-am s-o ţin în mînă. Din punct de vedere grafic, va fi o premieră pentru Millennium. Una care sper să fie pe placul tuturor. Dacă iese bine, mai facem d-astea. Aşa că fiţi pe fază.

4 comentarii la „Millennium Est, ediţia a II-a

  1. Pingback: French kiss with chocolate «

  2. Pingback: French kiss with chocolate – Marian Coman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s