Are tata o olimpică naţională

nan

Ministerul Educaţiei are şi idei bune, uneori. De exemplu, OLAV: Olimpiada „Lectura ca abilitate de de viaţă”. Ce spune pagina de FB a concursului?

Concursul valorifică experiența de lectură a elevului din învăţământul preuniversitar și se organizează în temeiul programei pentru cursul opțional Lectura și abilitățile de viață, avizat prin OMECTS nr. 3961/3.05.2012, al Cadrului european de referinţă LiFT-2, privind studiul literaturii în învăţământul secundar, elaborat în proiectul Comenius LiFT-2- http://www.literaryframework.eu/ – în care Universitatea București a fost partener.

Junioara a fost unul dintre cei peste 15000 de copii din clasele V-XII care au participat ieri la etapa judeţeană a OLAV. Nu ne făceam mari iluzii în privinţa rezultatului, fiindcă subiectele claselor a V-a şi a VI-a au fost comune şi ne gîndeam că ăia de-a şasea vor avea clar un avantaj, că doar într-un an poţi citi o cantitate considerabilă. Se pare că ne-am înşelat. Ştefana şi-a adjudecat primul loc, cu 59 de puncte din 60 posibile şi în vacanţa de primăvară va participa la etapa naţională, care se va întîmpla la Bistriţa. „Mîndrie” nu-i un cuvînt îndeajuns de puternic pentru a exprima ce simt. Fata tatii e olimpică naţională!

Reclame

13 gânduri despre &8222;Are tata o olimpică naţională&8221;

  1. La multi ani!
    Astept cu interes aparitia traducerii „The Killer Inside Me” de Jim Thompson. Ar mai fi mult?

  2. An nou fericit şi ţie, Codin! De mîine se reia munca la editură şi sper să avem o copertă cît de curînd (acesta fiind singurul impediment, din cîte ştiu, care întîrzie plecarea la tipar). Şi eu sînt la fel de nerăbdător să pot să o pipăi şi să behăi: esteee! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s