Galileo 6 a plecat la tipar!

G6RDupă o pauză puţin cam prea lungă (numărul anterior a fost lansat în noiembrie 2012), revista Galileo Science Fiction & Fantasy revine cu cel de-al şaselea număr, care va fi lansat în cadrul evenimentului Millennium de la Tîrgul de carte F&SF Final Frontier, sîmbătă 28 martie, la ora 14 (la Nexus Gamers’ Club, Bd. Elisabeta Nr.37, Bucureşti – vizavi de Hotel Cişmigiu).

Cu un nou editor (în persoana lui Michael Haulică) şi cu o copertă superbă ce-i aparţine artistei maghiare Kira Santa (căreia iubitorii de F&SF care-au trecut pe la Final Frontier în 2013 au avut ocazia să-i vadă mai multe lucrări, reproduse pe copertele extraordinare ale cărţilor publicate de editura budapestană Ad Astra), noul număr al revistei Galileo oferă o doză sănătoasă de ficţiune de gen de excelentă calitate, condimentată cu un calup consistent de recenzii ale unor cărţi F&SF apărute recent, în nu mai puţin de 240 de pagini. Sumarul complet poate fi găsit aici.

Galileo Science Fiction & Fantasy, nr.6 • 240 pagini, trade paperback, ISSN 2067-7553, Millennium, martie 2015 • 24 lei (la Final Frontier, cu reducerea de rigoare).

Pentru cititorii din provincie care nu vor putea ajunge la evenimentul de lansare există posibilitatea de a comanda încă de acum revista pe site-ul Millennium, unde puteţi, de altfel, să mai găsiţi exemplare din numerele mai vechi ale revistei (nr.1 şi nr.4, deocamdată).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s