Eu şi Millennium la Final Frontier 5

banner

În acest weekend se va desfăşura la Bucureşti cea de-a cincea ediţie a unui eveniment care are deja tradiţie: Tîrgul de carte Science Fiction & Fantasy Final Frontier, organizat de echipa de la Bookblog în frunte cu neobosita Andreea Chebac. Voi fi acolo cu un mic stand Millennium, cu toate titlurile care se află pe stoc, care vor fi putea fi achiziţionate la preţuri reduse cu 20% (în cazul noutăţilor) pînă la 80% (în cazul titlurilor mai vechi).

Sîmbătă la ora 17, împreună cu Ana Nicolau (Nemira), Bogdan Hrib (Tritonic) şi Şerban Andrei Mazilu (Crux), sîntem invitaţii lui Liviu Szöke de la FanSF la o dezbatere cu tema Edituri, colecţii. Din cîte-am povestit cu Liviu, va fi o discuţie interesantă. Sper din suflet să ni se alăture şi Mike Haulică, în calitatea sa de editor la Paladin. Dar Mike va fi oricum pe-acolo pe toată durata tîrgului, aşa că veţi avea ocazia să-i cereţi şi lui autografe pe cărţile din seria sa de autor sau pe antologiile pe care le-a editat.

Duminică veţi găsi la standul Millennium şi exemplare din ediţia specială dedicată fenomenului Star Wars a revistei Ştiinţă & Tehnică (unde, după cum ştiţi probabil, susţin o rubrică lunară de F&SF).

În sfîrşit, duminică 3 aprilie, la ora 12.30, vom lansa cele mai proaspete titluri Millennium, volumele de povestiri SECVENŢĂ DE ZBOR de Ioana Vişan şi POVESTIRI FANTASTICE de Lucian Dragoş Bogdan, ambele apărute în seria Ficţiuni. Va fi alături de mine Lucian Dragoş Bogdan, care va acorda doritorilor autografe.

Final Frontier e, încă de la prima ediţie, cea din 2011, tîrgul meu de carte preferat. Dacă aţi fost măcar la una dintre ediţiile anterioare, ştiţi cu siguranţă de ce. Dacă nu, vă invit să aflaţi pe 2 şi 3 aprilie, la Connect Hub (Bulevardul Dacia Nr.99, Bucureşti, sector 2). Ne vedem acolo!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s