Millennium la Bookfest (7): Anotimpurile

Vă anunţam ieri reeditarea volumului de debut al lui Bogdan-Tudor Bucheru, Atingerea. Vă spuneam atunci că despre lansare şi despre prilejul acestei reeditări am să vă spun mai multe astăzi.

Ei bine, prilejul e oferit de apariţia, cu ocazia Bookfest-ului, a unei noi culegeri de povestiri ce poartă semnătura colegului şi prietenului meu Bogdan, despre ale cărui texte, în urmă cu cîţiva ani, Bogdan Lascu, unul dintre stîlpii blogului CititorSF, afirma:

o construcţie bine pusă la punct şi abordabilă, cu texte lipsite de înflorituri stilistice inutile, ce-ţi merg direct la suflet, şi o gamă foarte largă de idei vehiculate. Marea majoritate a povestirilor poartă o puternică amprentă fantastică, alternînd cu imagini de ficţiune ştiinţifică, dovadă a usurinţei cu care Bogdan-Tudor Bucheru reuşeşte să jongleze printre subiecte şi imagini şi capacitatea de a le îmbrăca în viziuni atrăgătoare şi usor de pătruns.

Atingerea şi Anotimpurile vor fi lansate în prezenţa autorului la standul editurii de la Bookfest (pavilionul C2, stand C32), sîmbătă 28 mai, după ora 14.15. Vă aşteptăm cu drag şi cu un autor dornic să vă reîntîlnească, inclusiv pe aceia dintre voi care colecţionează autografe.

Volumul va avea 240 pagini și va costa în librării 25 lei.

Un comentariu la „Millennium la Bookfest (7): Anotimpurile

  1. Sunt foarte curios cum s-a schimbat stilul de a scrie al lui Bogdan, dupa atatia ani de stat in America… Nu de alta, dar la Costi Gurgu se cunoaste!

Lasă un comentariu