Cărţile Millennium, de-acum şi în format electronic

Muncim de la Bookfest încoace şi, în sfîrşit, putem să ne lăudăm cu nişte rezultate. La Bookfest, poate vă mai aduceţi aminte, am avut o primă întîlnire face to face a tuturor asociaţilor. S-a hotărît atunci că treaba e groasă şi că nu mai putem sta în afara tendinţei mondiale de trecere a cărţilor în sfera digitală. În urma acestei decizii, Millennium Books a încheiat un contract de parteneriat cu TexaRom LLC, firma prietenilor noştri Kelly şi Bogdan Bucheru, pentru editarea volumelor nostre în format digital şi distribuţia lor prin intermediul celor mai importante librării online din lume.

De ieri putem raporta cu mîndrie un prim rezultat concret.

POVESTIRI FANTASTICE, culegerea care adună laolaltă cele mai bune poveşti ale lui Michael Haulică, este disponibilă de-acum şi în format electronic, deocamdată numai pentru posesorii de Kindle (dar vor urma şi alte formate cît de curînd, vă vom ţine la curent), pe Amazon.com, Amazon.co.uk şi Amazon.de.

Desigur, dacă sînteţi adepţii fideli ai cărţii tipărite, volumul poate fi achiziţionat şi în formatul pe copaci morţi, aici.

În zilele ce vor urma, şi în continuare pînă la sfîrşitul anului, TexaRom va publica, în colaborare cu Millennium, peste douăzeci de titluri, care mai de care mai ademenitoare pentru amatorii de F&SF de bună calitate de la noi. Vă vom anunţa pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

10 comentarii la „Cărţile Millennium, de-acum şi în format electronic

  1. Ma bucur, acum pot sa-mi cumpar un kindle si sa achizitionez carti in limba romana. Sper sa lansati cat mai multe carti in format electronic.

  2. cartile din seria Dune vor fi disponibile in format electronic ? Jihadul Butlerian, Cruciada Masinilor si Batalia Corinnului ?

  3. Pingback: Au mai scris despre Povestiri fantastice « Colierul de perle al bunicii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s