Revista Galileo: cărţi-bonus şi abonamente

Sînt de-a dreptul încîntat de entuziasmul stîrnit de oferta de abonament pe un an pe care am propus-o pentru Galileo. Dacă înscrierile continuă în acest ritm, pînă la expirarea ofertei ne vom fi asigurat numărul de abonaţi necesar pentru a ne menţine pe piaţă pe termen nedefinit. Acesta este motivul pentru care am decis să mărim miza. Abonaţii îşi vor putea alege cele 4 cărţi-bonus dintr-o listă de nouă titluri, nu noi vom fi cei care le vom impune ce anume vor primi împreună cu revista în cadrul abonamentului.

Celor care doresc să se aboneze le reamintesc că abonamentele pe un an pot fi achitate prin expedierea  sumei de 50 lei prin mandat poştal sau e-mandat pe adresa editurii (Horia Nicola Ursu la Millennium Press, Str. G. V. Popescu Nr.7, 440021 Satu Mare), prin transfer bancar (în contul RO43 BTRL 0310 1201 9983 86XX deschis la Banca Transilvania Satu Mare, titular cont: Horia Nicola Ursu) sau via PayPal (prin intermediul noului proiect al lui Mugur Cornilă, EdituraVirtuală.ro, aici); după efectuarea plăţii vă rugăm să ne expediaţi un e-mail pe adresa de mai jos, precizîndu-ne  adresa la care doriţi să primiţi revista şi titlurile  cărţilor-bonus pe care le-aţi ales.

office @ millenniumpress . ro

Titlurile propuse de noi sînt următoarele:

  • Michael Haulică – AŞTEPTÎND-O PE SARA
  • Michael Haulică (editor) – ATELIERKULT: POVESTIRI FANTASTICE
  • Nicola Griffith – RÎUL LINIŞTIT
  • Horia Nicola Ursu (editor) – TRANSFORMAREA LUI MARTIN LAKE ŞI ALTE POVESTIRI
  • Ben Bova – POWERSAT
  • Cory Doctorow – UN MILIARD DE ŞANSE
  • Jack Dann – JAMES DEAN, REBELUL
  • Dan Doboş – ABAŢIA
  • Doru Stoica – ÎNTRE BARIERE

Pe cei care au achitat deja abonamentele îi invit să îşi aleagă titlurile dorite şi ordinea în care vor să le primească şi să ne anunţe printr-un e-mail pe adresa ştiută care le sînt preferinţele.

26 de comentarii la „Revista Galileo: cărţi-bonus şi abonamente

  1. Pingback: O hucă în minunatul Inand « Colierul de perle al bunicii

  2. Chit ca se supara Horia pe mine, topul meu personal e:

    * Nicola Griffith – RÎUL LINIŞTIT
    * Ben Bova – POWERSAT
    * Doru Stoica – ÎNTRE BARIERE
    * Michael Haulică (editor) – ATELIERKULT: POVESTIRI FANTASTICE
    * Horia Nicola Ursu (editor) – TRANSFORMAREA LUI MARTIN LAKE ŞI ALTE POVESTIRI
    * Cory Doctorow – UN MILIARD DE ŞANSE
    * Dan Doboş – ABAŢIA
    * Michael Haulică – AŞTEPTÎND-O PE SARA
    * Jack Dann – JAMES DEAN, REBELUL

  3. Nu contest ca n-ar fi foarte bune toate,dar din moment ce nu le putem alege pe toate…tocmai de asta intrebam 🙂

    Oricum eu aveam 3 in minte si daca au pus-o 2 persoane pe griffith pe primul loc o sa o aleg ca a 4a ca oricum eram foarte indecis. O singura chestie,nu e putin ciudat ca din Abatia e doar primul volum? (nu ma intelege gresit Horia,nu ca vroiam sa fie puse toate 3 la un loc ca optiune de carte ca ar fi fost prea de tot,insa era o chestie sa fie puse cele 3 parti ca optiuni diferite),eu le-as fi ales pe acestea+Atelierkult…dar asa cand e doar un volum din trilogie,cam stau pe ganduri.

  4. Ah,scuze,sunt reeditari. As putea sa intreb pe cand sa asteptam si urmatoarele ca versiunea veche nu se mai gaseste pe nicaieri (si oricum e mult mai frumoasa in biblioteca o versiune moderna),dar deja stresez probabil cu atatea intrebari,o sa aleg primul volum sa vina cu o revista si o sa le astept rabdator pe urmatoarele 2! 😀

  5. Suna foarte bine oferta. Neatent cum sunt, abia acum aud de ea. Şi ABATIA o voiam de mult timp, dar la Nemira era stocul epuizat. Cred ca ma abonez si eu!

  6. Pingback: Eppur si muove « CostiGurgu's Weblog

  7. dacă depun cu foaie de vărsământ suma de 50 lei în contul RO43 BTRL 0310 1201 9983 86XX deschis la Banca Transilvania Satu Mare e bine?

  8. Pingback: Molima de Guillermo del Toro; Adăpostul de Kathi Appelt; În poştă; Galileo « Shauki’s Books

  9. buna, urmaresc numarul care trebuie sa apara acum in martie. de unce pot sa il cumpar? nu as vrea deocamdata sa imi fac abonament 🙂

Lasă un comentariu