Carte frumoasă, cinste cui te-a făcut…

…adicătelea celor de la Tor, iar cartea în cauză e Dreadnought, cel de-al treilea roman apărut în seria Clockwork Century a lui Cherie Priest, după Boneshaker şi Clementine.

A sosit azi, la fix şase zile de la comanda făcută pe BookDepo. La fel ca la Boneshaker, cerneală sepia, caractere odihnitoare la lectură, vignete la început de capitole… Yummy! Cred că ştiu care-mi va fi următoarea lectură… See for yourselves!

12 comentarii la „Carte frumoasă, cinste cui te-a făcut…

  1. Nu inteleg de ce Clementine nu a fost publicat (sau acceptat?) tot la Tor ,si spun asta pentru ca deranjeaza ca un roman dintr-o serie sa apartina de o editura ,iar restul de alta…

  2. Plus ca, daca nu ma insel, cartile au si dimensiuni diferite. Asa ca alaturarea lor in biblioteca nu e foarte estetica. Ce curios sunt sa vad si eu cartea in realitate, vad ca sunt cuvinte de lauda la adresa infatisarii acesteia.

  3. probabil va fi si o editie Tor a lui Clementine, la un moment dat (impreuna cu alte proze de mai mica intindere din universul Clockwork Century). editia de la subterranean e de-aia mai dichisita, mai limitata, mai bibilita, mai pentru colectionari cu dare de mina… s-avem rabdare. ma indoiesc ca baietii de la Tor o sa lase sa le scape ocazia…

  4. O sa fie destul de dificil de ajuns la un deal rezon. Editia de lux pe hirtie a fost epuizata, insa baietii au pus-o pe Kindle la $3… Nu stiu care-i treaba, insa s-a lasa cu scincete si acum cartea a fost trasa pe linie moarta.
    Clementine adica…

  5. Ntzz, chiar m-am gandit ieri s-o cumpar, era la 8 euro si ceva pe .com, dar n-am facut-o – iar azi e peste 10 euro, si pe .com si pe .co.uk.. mai astept..

    Chiar, asta ce format e – TPC? Ca e destul de mare. :B

  6. Pingback: Galileo Online » Intermeci (15)

Lasă un comentariu