La tipar: CERNEALĂ ŞI SÎNGE, un roman de Ştefana Czeller

Romanul de debut al prozatoarei şi jurnalistei ieşene Ştefana Cristina Czeller a plecat azi la tipar. Cartea va fi lansată în prezenţa autoarei în această sîmbătă, pe 26 martie la ora 15.00, în cadrul Tîrgului de carte F&SF Final Frontier, ce se va desfăşura în acest weekend la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti.

Gazetăria este una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Dar anii petrecuţi pînă acum la un cotidian din Iaşi nu aveau cum să o pregătească pe ziarista Cristina Man pentru pericole sosite parcă din alte lumi. Răpiri brutale, victime torturate, cadavre sfîrtecate, coşmaruri nesfîrşite, prezenţe tulburi care împing la nebunie… Iar acesta este numai începutul unui calvar scris cu cerneală şi sînge…

Romanul CERNEALĂ ŞI SÎNGE (368 pagini, format 125×195 mm, ISBN 978-973-8113-21-0) poate fi deja comandat, la preţul de 35 lei, aici sau la una dintre adresele din pagina de contact.

5 comentarii la „La tipar: CERNEALĂ ŞI SÎNGE, un roman de Ştefana Czeller

  1. -Felicitari autoarei !
    -In legatura cu Ultima colonie-Scalzi si Umbre staruitoare-Cook,cum mai merg traducerile,sunt gata de tipar ,ne puteti da un mic reper,orientativ ,nu definitiv 100%,bineinteles ?

Lasă un comentariu