În tipografie

Au plecat la tipar următoarele volume:

  • John Scalzi – RĂZBOIUL BĂTRÎNILOR – format 12,5×19,5 cm, 272 pagini, 30 lei;
  • Mircea Opriţă – POVESTIRI DE DUMINICĂ (prelungire de tiraj) – format 12,5×19,5 cm, 240 pagini, 25 lei;
  • Brain Herbert & Kevin J. Anderson – DUNE: JIHADUL BUTLERIAN (o nouă prelungire de tiraj) – format 12,5×19,5 cm, 576 pagini, 50 lei.

Vor fi disponibile începînd de săptămîna viitoare, dar vă aşteptăm de pe-acum cu comenzile, tot aici.

28 de comentarii la „În tipografie

  1. Razboiul Batranilor il vanez de la Bookfest si nu il prind, desi am citit toata seria in original il vreau si in romana.
    O sa dau comanda cat de curand.

  2. Ups 🙂 nu citisem tot articolul sorry.

    Btw la postul cu Black Company, am impresia ca au disparut din commenturi … adevarat?

  3. Ma refeream la vesti in general nu la cele trei carti 🙂 (Antologia Sf. Lumii , Compania N. ,si celelalte la asta ma refeream ca nu ni le-ai spus pe toate o data si ne face sa ne gandim ca poate cine stie ,ursul mai are in sacul lui inca o surpriza ,dar pe care nu ne-o impartaseste inca )

  4. Si apropo sper ca ma poti ajuta : Sa-mi dai o lista cu cartile de la Tritonic care au avut o traducere buna -decenta(in sensul ca nu s-a deraiat de la subiect cu traducerea) si m-ar interesa in mod special de K. Hamilton , Harrison si Brandon Sanderson. Multumesc atincipat.

  5. orice e tradus de mihai samoila a avut o traducere buna (deci viriconium, de pilda, e ok). primele doua ale lui laurell hamilton au fost redactate pe vremea lui mike, deci si alea merg. si stiu ca jen a redactat primele doua ale lui peter f hamilton, care-s oricum traduse de dan pavelescu, deci si alea ar trebui sa fie ok. daca le vrei, da un semn, le dau la pret de chilipir 🙂

  6. Buna seara. As dori si eu cateva carti de la Tritonic: Zei americani – Neil Gaiman, Luna plina si A doua luna plina – Kelley Armstrong, Copiii pierduti – Peter Straub, Spatiul singularitatii si Rasarit de fier – Charles Stross , Vanatoarea de capete – David Marusek, Cadavrul care ride (editie noua), Placeri interzise (editite noua) si Circul damnatilor (editie noua) – Laurell K. Hamilton, Cartea lui Ash vol I. O istorie secreta – Mary Gentle,Razboiul reginelor vol II, Regina Elfa si Regina Arkuda si amuletele puterii – Oana Stoica Mujea, Blocul cas si O dupa-amiaza cu bere si zane – Liviu Radu, Control – Leonard Ancuta, Retetarium – Costi Gurgu, Sharia – Roxana Branceanu, Transformarea lui Martin Lake.
    Stiu ca sunt foarte multe carti, unele sunt pe site-ul tritonic reduse si sunt curios ce preturi oferi. Sunt cartile cu care mi-as completa colestia lor de SF.
    Multumesc mult, numai bine. Felicitari pentru ultimele anunturi si sper sa se adevereasca promisiunea lui Bebe de la Bookfest: ultimele din seria Dune in 2011.
    Multumesc mult

  7. Dar cele trei CASE, vor avea si ele o prelungire de tiraj ? Sper sa gasesc toate DUNE-urile publicate pana acum la GAUDEAMUS .

  8. Pingback: Galileo Online » Intermeci (12)

  9. Cand tipariti si ultimele doua coarti din seria „Dune”: „Hunters of Dune” si „Sandworms of Dune”? Multumesc!

Lasă un comentariu