Going to print: ART WASN’T QUITE CRIME

ART WASN’T QUITE CRIME: THE CONTEXT, THEMES AND CONSEQUENCES OF (POST) CYBERPUNK FICTION. Acesta e titlul studiului lui Florin Pîtea cu care inaugurăm o nouă serie numită Metatext, în care vor apărea lucrări de critică, teorie și istorie literară avînd tangență cu literatura F&SF. E o lucrare non-fiction care cartografiază evoluția literaturii SF în contextul apariției și ramificării curentului literar cyberpunk. Sîntem onorați să îl putem de-acum număra pe Florin Pîtea printre autorii Millennium, iar acest masiv studiu va fi, sîntem convinși de asta, doar prima sa carte pe care o vom publica. Ca și în cazul precedentelor cărți ale lui Florin Pîtea, coperta a fost creată de către extraordinarul Tudor Popa.

Volumul (care numără 360 de pagini) este editat în colaborare cu bunii noștri prieteni de la editura Ștef și va pleca la tipar mîine dimineață. Va fi disponibil spre vînzare începînd din cea de a doua jumătate a lunii noiembrie, la un preț absolut rezonabil (redus sensibil pentru cei care vor avea inspirația să-l caute la standul nostru de la Gaudeamus).

Post scriptum: Pentru cei care vor să știe dacă mai avem multe surprize pregătite pentru Gaudeamus, am un singur sfat: nu uitați să treceți pe-aici luni, 15 noiembrie, sînt convins că n-o să vă pară rău!

23 de comentarii la „Going to print: ART WASN’T QUITE CRIME

  1. Mulţumesc mult şi pe această cale pentru bunăvoinţă şi pentru eforturile susţinute de promovare a autorilor români. De asemenea, cititorii fideli ai Editurii Millennium ar trebui să afle că tehnoredactarea acestui volum a fost făcută de către Ona Franz.

  2. Daca imi trimiti textul pe mail, pot scrie o recenzie in cateva zile si sa o trimit la WorldSf. In orice caz, ar trebui sa scrie cineva in engleza despre carte, si sa o faceti accesibila pentru comenzi afara, daca tot e in engleza.

  3. Pingback: Galileo Online » Intermeci (20)

  4. Pingback: O nouă apariţie în seria Metatext « Ugly Bad Bear's Blog

  5. Pingback: Galileo Online » O nouă apariţie la Millennium Books

  6. Pingback: Millennium NewsBlog › O nouă apariţie în seria Metatext

  7. Pingback: O nouă apariţie la Millennium Books | Galileo Online

  8. Buna ziua!Caut de foarte mult timp cartea Art wasn t quite a crime de Florin Pitea si nu reusesc sa o comand nicaieri.V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.Va multumesc!

Lasă un comentariu